Only About Contests

What you can find here are only about the online contests. If you want to read other entries, please visit my other blog;
A Transformed Housewife.

Click here to view nice gifts

Followers

Watch this and please like this

Thursday, April 15, 2010

Baby Special Pose Contest

Rasa belum terlambat nak cuba nasib dalam contest ni sbb tarikh tutupnya pd 25 April 2010. Puas juga cari2 dan gali2 gambar anak dara bongsu sy akhirnya dapat juga satu gambar yg menarik.

Ok ni dia gambarnya:
Nama baby: Hafizah bt. Ariff
Tarikh lahir: 22 Jun 2007
Umur: 2 thn 10 bln
 Nama ibu: Nuradyani bt. Rosly
E-mail: nuradyani_rosly@yahoo.com
Kenapa gambar ni special pose: Hafizah ni jenis yang susah nak focus kat kamera. 
Banyak gambar2nya diambil susah nak nampak muka dia. Tapi masa ni, dia kena 
jadi Lady Bug untuk satu majlis harijadi kawan dia. Dia boleh pulak bagi
satu pose menarik ni.

4 comments:

aqilahheaven said...

so sweeett!! good luck dear.. :)

temp. housewife said...

thank you.

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Comelnyer lah budak niii.. kecik2 dh terbang ekk.. hehehe..

temp. housewife said...

Dia suka sgt pakai costume yg ada sayap tu.