Only About Contests

What you can find here are only about the online contests. If you want to read other entries, please visit my other blog;
A Transformed Housewife.

Click here to view nice gifts

Followers

Watch this and please like this

Saturday, August 7, 2010

Hari Raya Giveaway K.Yong.com

Salam,
Puhhh..berabuk sgt rasanya blog ni sbb lama sgt tak masuk mana contest. Kali ni saja je nak cuba nasib kot2 bertuah boleh dpt hamper kad raya atau biskut raya dr K.Yong. Yg lain nak cuba jugak? Cuba tekan pd tulisan di bawah banner ni kalau nak tahu lebih lanjut ok.

Hari Raya Giveaway K.Yong.com

Oh yea, ada 2 penaja penting dlm GA ni iaitu: Ummie Cake House dan Anis Sweet Chocs.

3 comments:

kakyong said...

salam adyani..

syarat no 7 tak complete.. link 2 penaja xde dlm n3... :D

transformed housewife said...

ok. dah tambah dah dlm entri.

kakyong said...

ok, lulus.. ;)