Only About Contests

What you can find here are only about the online contests. If you want to read other entries, please visit my other blog;
A Transformed Housewife.

Click here to view nice gifts

Followers

Watch this and please like this

Saturday, November 6, 2010

Saat Ceria Si Manja Bersama Mainan Kegemarannya

Salam,
Korang ada gambar anak dgn mainan kegemarannya? Kalau ada, korang pun boleh masuk kontest ni jugak.
Nak tengok link? Tekan SINI.

Untuk kontest yg menarik ni (sbb hadiah2 yg menarik dan tema pun menarik), saya pun tercari-cari gambar yg sesuai untuk memenuhi tema kontest. Akhirnya saya memilih gambar ini:

Cerita mengenai gambar: 
Hafizah memang minat main blok. Oleh kerana dia baru lagi nak belajar, saya belikan blok satu set dalam  bekas tu. Hari2, dia akan mencuba untuk membina macam2 bentuk. Setiap kali dia berjaya membuat apa
 yg dihajati seperti, kuda (dlm gambar), dia akan berteriak memanggil saya. "Mama, come and look at my horse".(dia cakap orse).

Mummy's full name: Nuradyani bt. Rosly.
E-mail: nuradyani_rosly@yahoo.com

1 comment:

Eyriqazz said...

wah,meriah...tahniah,anda salah seorang pemenang give away my raya moments contest , lebih lanjut di sini : http://www.eyriqazz.com/2010/11/pemenang-hadiah-kategori-3give-away-my.html