Only About Contests

What you can find here are only about the online contests. If you want to read other entries, please visit my other blog;
A Transformed Housewife.

Click here to view nice gifts

Followers

Watch this and please like this

Wednesday, October 6, 2010

Comei Lotte Contest

Salam,

Satu lg contest yg sy teringin nak cuba. Mcm menarik hadiah2nya. Lps tu rasanya Hafizah ada satu gambar yg agak menarik.

Jom tengok banner dulu:
Link dia ada kat sini

DAN gambar budak comei lotte:
Nama anak: Hafizah bt. Ariff.
Umur: 3 thn 3 bln.
Nama ibu: Nuradyani bt. Rosly
Nama bapa: Ariff b. Khalid.
Kenapa rasa dia comei lotte dlm gambar ni?: 
Hafizah ni suka bergaya tapi semua yg kakak dia buat dia nak tiru.
Cuma gaya dia pose sambil buat "peace" je mmg trademark 
yg dia reka sendiri. Mm comei je rasa bila dia buat "peace" tu.

Lps tu nak kena tag bloggers lain:

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

salam, say mai nak review contest..awak tak follow kite lagi ek, nnti amend ye..thanks..

az rina a.k.a jaijina said...

salam pagi..okeh, saya dah review untuk 2nd time..semua syarat² dah complete, thanks ye..

btw, good luck ^_^

transformed housewife said...

thanks Rina